Elion Club Transport

  Η «Elion Club Transport» είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα των επιβατικών μεταφορών, η οποία προσφέρει ενοικιαζόμενα λεωφορεία με οδηγό σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να παραγγείλετε από εμάς τα ακόλουθα είδη οχημάτων: μίνι  βαν  7  θέσεων,  λεωφορεία  χωρητικότητας  από 16 έως 83 θέσεων, καθώς και ΙΧ αυτοκίνητα κατηγορίας premium.

   Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, μιας εκδρομής ή μετακίνησης, το λεωφορείο γίνεται σπίτι σας: άνετο, αναπαυτικό  και ασφαλές. Τα λεωφορεία μας  είναι σύγχρονα, εξοπλισμένα με κλιματισμό και σύστημα ήχου και εικόνας.  Ο στόλος μας αποτελείται  από  τα  πιο σύγχρονα  λεωφορεία  κατηγορίας  premium  (έτος κατασκευής: 2007-2015,  χωρητικότητα:  από 16 έως 83 θέσεων) κατασκευής  Mercedes,  SETRA (SETRAS-411HD, S-415HD, S-416HDH, S-431DT, MERCEDES Sprinter-518 CDI Classic, MERCEDES Sprinter-519 CDI Classic, Mercedes Sprinter-519CDI - VIP)  και μίνι βαν Mercedes Vito 7 θέσεων (έτος κατασκευής: 2018). Η μετακίνηση με τα λεωφορεία μας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και μια ευχάριστη εμπειρία.

   Η «Elion Club Transport» διαθέτει δικό της στόλο για να διοργανώσει κάθε ταξίδι: από ομαδικές εκδρομές με διώροφα λεωφορεία μέχρι εκδρομές για μεμονωμένους πελάτες με VIP μίνι λεωφορεία και αυτοκίνητα κατηγορίας premium.

Τα οχήματά μας επανδρώνονται από οδηγούς με εμπειρία άνω των 10 ετών.

   Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε τη χαρά του ταξιδιού με λεωφορείο στη χώρα των θεών και των μύθων, τη μαγευτική Ελλάδα!

   Ταξιδέψτε μαζί μας: οι εκδρομές με λεωφορείο παρέχουν την ευκαιρία χωρίς βιασύνη και σε πολυτελείς συνθήκες να εξερευνήσετε μια χώρα που είναι αδύνατο να μην την αγαπήσετε μετά την πρώτη επίσκεψη. Χιλιάδες ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν ταξίδια με λεωφορείο και εκδρομές στην Ελλάδα ως μια εξαιρετική ευκαιρία στα πλαίσια του ταξιδιού να γνωρίσουν πολλά μέρη της χώρας από το παράθυρο του λεωφορείου. Τα ταξίδια μας με λεωφορείο, τα οποία μπορείτε να κάνετε μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους, θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

 

Τα λεωφορεία μας:

SETRAS-431DT

SETRAS-416HDH

SETRAS-415HD

SETRAS-411HD

Mercedes Sprinter 519 CDI – Classic

Mercedes Sprinter 519 CDI – VIP

Mercedes Sprinter 518 CDI – Classic

Mercedes VITO 119CDI Tourer

 

Μετακινηθείτε άνετα με τα λεωφορεία μας

• Τα κλιματιστικά και το αποτελεσματικό σύστημα θέρμανσης προσφέρουν αναζωογονητική δροσιά στο σαλόνι του λεωφορείου κατά τη διάρκεια του ζεστού ελληνικού καλοκαιριού και ευχάριστη ζεστασιά την χειμερινή περίοδο.

• Τα λεωφορεία διαθέτουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για ένα άνετο ταξίδι.

• Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μπορείτε να δείτε μια ταινία ή να ακούσετε πανέμορφη ελληνική μουσική (το σαλόνι είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση και στερεοφωνικό σύστημα).

• Η αρκετή απόσταση μεταξύ των καθισμάτων σας επιτρέπει να κάθεστε αναπαυτικά στο δρόμο.

• Ατομικός φωτισμός και εξαερισμός (για κάθε θέση).

 

    Για να περάσετε ευχάριστα στην εκδρομή και τίποτα να μην επισκιάζει το ταξίδι σας, λάβετε υπόψη τους  κανόνες του ταξιδιού με λεωφορείο:

 

• Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, δεν πρέπει να περπατάτε άσκοπα στην καμπίνα ή να μιλάτε με τον οδηγό.

• Απαγορεύεται να καπνίζετε, να τρώτε και να πίνετε αλκοολούχα ποτά στο λεωφορείο.

• Απαγορεύεται να αποσπάτε την προσοχή του οδηγού ενώ το λεωφορείο κινείται (όλες οι ερωτήσεις σας μπορούν να απαντηθούν από τον ξεναγό στο ξενοδοχείο ή από τον συνοδό, εάν υπάρχει).

• Απολαύστε τα ταξίδια σας με λεωφορεία της “Elion Club Transport”

 

  Εκδρομές με λεωφορείο: συναρπαστικές, οικονομικές και ασφαλείς εμπειρίες!

... Έξω από το παράθυρο του λεωφορείου, κινούμενου απαλά κατά μήκος των σύγχρονων αυτοκινητοδρόμων της Ελλάδας και των γραφικών ορεινών δρόμων, επιπλέουν εκπληκτικά ελληνικά τοπία. Σαν τα καρέ μιας αξέχαστης ταινίας, συντίθενται σε μια ζωντανή εικόνα, τίποτα δεν σε εμποδίζει να απολαμβάνεις τον ατενισμό της: νιώθεις τόσο άνετα και αναπαυτικά στο σαλόνι, όπου υπό την μελωδική ελληνική μουσική σαν ένας σύγχρονος Οδυσσέας ταξιδεύεις σε όλη την Ελλάδα από άκρη σε άκρη.

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε τη χαρά του ταξιδιού με λεωφορείο στη χώρα των θεών και των μύθων, τη μαγευτική Ελλάδα!

   Ταξιδέψτε μαζί μας: οι εκδρομές με λεωφορείο παρέχουν την ευκαιρία χωρίς βιασύνη και σε πολυτελείς συνθήκες να εξερευνήσετε μια χώρα που είναι αδύνατο να μην την αγαπήσετε μετά την πρώτη επίσκεψη.

   Χιλιάδες ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν ταξίδια με λεωφορείο και εκδρομές στην Ελλάδα ως μια εξαιρετική ευκαιρία στα πλαίσια του ταξιδιού να γνωρίσουν πολλά μέρη της χώρας από το παράθυρο του λεωφορείου. Τα ταξίδια μας με λεωφορείο, τα οποία μπορείτε να κάνετε μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους, θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

 

Άνεση εκδρομών με λεωφορείο

   Από την πρώτη στιγμή που θα μπείτε στο λεωφορείο μέχρι τη στιγμή που θα αποχαιρετήσετε τον ξεναγό και τον οδηγό, μπορείτε να χαλαρώσετε, εστιάζοντας στις εντυπώσεις σας από το ταξίδι και στις συναρπαστικές αφηγήσεις του ξεναγού. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, οι οδηγοί, οι ξεναγοί, οι συνοδοί, οι οργανωτές των εκδρομών εργάζονται συστηματικά για να διασφαλίσουν ότι κάθε ταξίδι σας θα είναι αξέχαστο και άνετο. Τα προγράμματα ταξιδιών μας με λεωφορείο «τρέχουν» εδώ και χρόνια, έχουν κερδίσει την αναγνώριση και την αγάπη πολλών παραθεριστών και ο επαγγελματισμός των ξεναγών και η βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής έχουν καταστήσει αυτά τα ταξίδια ιδιαίτερα ελκυστικά. Επιπλέον, όλα τα λεωφορεία μας είναι εξοπλισμένα με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi - θα είστε πάντα σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας και μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας online!

   Το πλεονέκτημα των εκδρομών με λεωφορείο είναι ότι δεν εξαρτάστε από τους σταθμούς και τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ: τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την πιο αποτελεσματική χρήση του χρόνου ταξιδιού.

 

Ποικιλία προγραμμάτων

   Τα ενδιαφέροντα, πλούσια προγράμματα και ομαδικά ταξίδια για συμμετέχοντες που τους ενώνει η αγάπη για την Ελλάδα και η επιθυμία να γνωρίσουν τις ομορφιές, την ιστορία και το παρόν της, αποτελούν μόνο μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα των εκδρομών με λεωφορείο. Αυτή είναι η επιλογή των γνήσιων ρομαντικών που θέλουν να γνωρίσουν διάφορα μέρη της χώρας, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό της σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εκδρομών για κάθε γούστο και βαλάντιο, από οικονομικές έως αποκλειστικές, σχεδιασμένες για τους πιο εκλεπτυσμένους πελάτες.

  Όλοι οι δρόμοι της Ελλάδας είναι ανοιχτοί για εσάς